Țări

Limbi

2016 - Rezultatele primului semestru

Internațional
31 August 2016
Auchan Holding (Auchan Retail, Immochan și Oney Bank) anunță rezultatele primului semestru în cadrul unei conferințe de presă susținută la Paris. 
 

Venituri în creștere

 
La 30 iunie 2016, veniturile consolidate, excluzând taxele, pentru Immochan s-au ridicat la €311 milioane de Euro, în creștere cu 1.2% la un curs valutar constant. În urma cesiunilor din 2015, veniturile pro forma au crescut cu 3.7% la un curs valutar constant, față de semestrul 1 din 2015. Datorită investițiilor în centrele comerciale pentru a le crește atractivitatea, numărul spațiilor vacante a scăzut cu 0.4 procente într-un an și ajunge la 5.5% la 30 iunie 2016, iar cele mai mari 30 de centre comerciale Immochan din lume au înregistrat o creștere a traficului de +2.7%. 
 
Immochan administrează o rețea de 379 de centre comerciale în lume, dintre care 246 în proprietate, reprezentând un total de 3.9 milioane m² (dintre care 2.4 milioane m² de GLA suprafață comercială).
 
Compania are ca scop continuarea planului de dezvoltare și modernizare a centrelor în toate țările în care aceasta operează.  

 

În perioada acestui prim semestru din 2016, observăm semne încurajatoare ce ne confirmă alegerile strategice. Immochan a continuat să își modernizeze centrele comerciale și să le crească atractivitatea pentru clienți. Oney Bank a stabilit mai multe parteneriate pentru a le oferi clienților o experiență mai simplă și inovatoare la  cumpărături, ca de exemplu Fivory, pentru a accelera dezvoltarea plăților cu telefonul mobil în Franța. În ceea ce privește Auchan Retail, acesta a înregistrat o dinamică a vânzărilor foarte pozitivă în aproape toate țările, incluzând Franța, unde Auchan suferise o scădere, România unde creșterea a fost remarcabilă și China, unde cifra de afaceri s-a stabilizat față de aceeași perioadă în 2015. Wilhelm Hubner, Președinte al Consiliului de administrație Auchan Holding​

 

 

Newsletters