Țări

Limbi

Immochan Italia câștigă 2 premii la CNCC Awards 2016

Internațional
12 Ianuarie 2017

Immochan Italia a câștigat două premii pentru centrele comerciale Auchan Cesano Boscone și Auchan Napoli la Premiile CNCC 2016 organizate anual de către CNCC: Consiglio Nazionale dei Centri Commerciali, pentru a recompensa cele mai bune campanii inovatoare și proiecte de centre comerciale din Italia. Două premii câștigate pentru activitățile implementate cu ocazia renovării și pentru o campanie de publicitate adresată publicului larg, oferind rezultate dincolo de așteptări.

Renovarea centrului comercial Auchan Cesano Boscone 

Auchan Cesano Boscone a câștigat Certificatul de Merit în cadrul categoriei „Mari deschideri, renovări si extinderi.“ Pe parcursul primelor luni, ce au urmat noii lansări (iunie, august 2016) comparabil cu aceeași perioadă din 2015, centrul comercial a înregistrat o creștere a traficului de 23,5%, o creștere de 27% a veniturilor magazinelor și 155 000 de vizitatori în noul Food Court. În mediul online, între 1 iunie și 30 septembrie, numărul de vizualizări a crescut cu peste 190%, ajungând la mai mult de 780.000 de oameni, generând o creștere de 775% de interacțiuni, peste 76% de noi aprecieri și peste 186% creștere a engagementului.

Campania publicitară a Auchan Napoli

În categoria „Consumatori și campanii de publicitate“, centrul comercial Auchan Napoli a câștigat Certificatul de Merit pentru o campanie de marketing multi-canal, care a contribuit la relansarea centrului: din septembrie 2015 în februarie 2016, acesta a înregistrat o creștere de 8% a traficului și veniturile comercianților au crescut cu 11%.

Pentru mai multe detalii despre renovarea Auchan Cesano Boscone și campania Auchan Napoli puteți accesa comunicatul de presă atașat.

 

Newsletters