Țări

Limbi

CENTRE ATRACTIVE

Pentru Immochan, fiecare centru comercial este unic.De la arhitectură la complexitatea comercială, fără a uita de planul de marketing, totul este gândit astfel încât să îndeplinească așteptările comunității, ale regiunii și ale clienților.

Promisiunea unei relații cu clienții de înaltă calitate

Immochan își propune să devină cel mai bun catalizator pentru traficul și satisfacția clienților. Acest obiectiv este realizat cu ajutorul unei oferte personalizate, dar și printr-un mediu comercial de înaltă calitate. Pentru a se asigura că fiecare client beneficiază din plin de vizita sa, Immochan acordă o atenție deosebită calității vizitei clientului prin intermediul strategiei cross-canal și îmbunătățește experiența de cumpărare prin servicii personalizate, ușor accesibile.

Experiențele prind viață și amintirile sunt împărtășite

Immochan își surprinde clienții cu momente de convivialitate și experiențe inovatoare. Promoții excepționale vă ajută să vă îndepliniți visele. Alte activități mai simple sunt o dovadă a atenției acordate tuturor. Cu această combinație de operațiuni de anvergură și surprize prietenoase, Immochan consideră o chestiune de onoare crearea de promoții gratuite, între generații, valabile pentru un număr cât mai mare de persoane.

Atât de multe motive, dincolo de cumpărături, pentru a reveni constant în magazin.

The video conversion process has failed. You might want to submit a simpler video format like mpeg or divx avi.
If the problem persists contact your website administrator. Please check logs for further debugging.

Newsletters